Unika i oliventræ

Her ser du vores udvalg af unika, det vil sige alle de præsenterede produkter sælges enkeltvis, dette for at give dig mulighed for selv at vælge hvilken vare du ønsker, alle skærebrætter er unikke og forskellige, både hvad angår tykkelse, former, farver og struktur i træet. Læs nærmere ved hvert produkt, længde, bredde, tykkelse på træet mm.

Når varen er købt vil den ikke længere vises på netshoppen.

Ved køb er det præcis den vare som er vist på foto du får.

Vi vil løbende forny og lægge nye produkter op.

Hvert produkt præsenteres med mindst 2 fotos, fx begge sider af et skærebræt,. For at se flere fotos af hvert produkt klikkes på billedet, der vises nu et stort billede, hvorunder der er en lille pil, når man trykker på den kommer flere fotos af produktet frem.

Skål i oliventræ med 3 hanke

Unika skål, hvis du synes om denne skål og køber den er det præcis den du ser på billederne du får.

Dette er en særlig skål, udført udfra træets naturlige former og struktur, der er blevet arbejdet med træets knaster og form og skålen inklusiv hanke er skåret ud af et stykke træ.

Skålen kan anvendes til alt fra frugt, nødder og mandler, chokolade, en lille salat eller som dekoration på bordet. Mobiltelefonen kan ligge deri, nøgler, eller hvad man synes der passer til skålen.

Farverne er gyldne med tydelige åreringe, knaster etc. der er en fast bund i skålen, så den står sikkert og fast på underlaget.

Længde 25 cm

Bredde 12,5 cm

Dybde på skålen 4 cm

 

0,00 DKK