Invitation til pilates tur i Grækenland 2018

Turen er fuldt booket for i år

Med afrejse fra Kastrup lufthavn lørdag den 15 september kl 11.30, hjemrejse søndag den 23. september kl 8.20 fra Athen.

Herunder følger beskrivelse, pris mv af en grupperejse til Peleponnese, afrejse fra lufthavnen i Kastrup, og videre til Athen, herfra har vi sørget for bus til Gythio, hvor man indkvarteres ved stranden.

Gruppens størrelse bliver på 11 + Pilates instruktør Rikke.

I turen er inkluderet en tur til Athen, idet man den næstsidste dag kører til Athen og her har eftermiddag og aften til at se byen.

Foto viser stedet man skal bo, samt omgivelserne hvor der undervises i Pilates.

Her følger invitationen:

Så er det tid til, at vi skal til at glæde os til forkælelses tur 2018. Denne gang går turen til Peleponnese i Grækenland. Peleponnese er 3 timers kørsel fra Athen ad nyanlagt motorvej. Man kører over Korinth kanalen og igennem Grækenlands bedste spise- og vinkammer.  Området er også hvor man har nogle af de bedst bevarede skatte fra oldtiden, så som Epidaurus teatet, Mystras, Sparti mv


Vores bolig er de første 7 dage beliggende lige ned til en 5 km lange lækker sandstrand, her er 25 lejligheder/studios, ny pool, direkte havudsigt fra værelserne, strandstole, restaurant, lille bar og bare græsk hygge. Vi kan træne på stranden, græsplænen, og hvis det skulle blive nødvendigt indenfor. Byen Gythio, som betyder ’Guderne by’. Gythio er en lokal græsk by med ca 5000 indbyggere. Den ligger 2 km fra hotellet, og her er små tarvernaer ned til havet, supermarked, bager osv. En rigtig lille charmerende by.
Vi starter morgentræning kl 8 hver morgen på stranden, og efter ca 1 times øvelser som blidt vækker os og vores kroppe,  spiser en dejlig morgenmad fra stor varieret buffet. Så har vi fri til sidst på eftermiddagen, hvor der er 2 timers pilates træning med afspænding. Tirsdag har vi kun morgentræning, og resten af dagen fri til at udforske hvad I ønsker, og torsdag eftermiddag bliver pilates udbyttet med en vandretur.
Lørdag den 22 september tager vi fra hotellet ved 8-9 tiden, og bliver kørt i minibus til Athen. Her checker vi ind på et hotel i centrum, og har resten  af dagen til at  opleve Akropolis, eller hvad du ønsker at se. Vi bliver hentet på hotellet søndag morgen kl 5.30 og kørt til lufthavnen, og lander i København kl 10.40.
Rikke og Louise arrangere denne tur sammen.  Rikke er 41 år, uddannet afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut  har undervist i pilates i 13 år, har en diplom uddannelse i ernæring og er samtidig behandler, så du har mulighed for at få ’massage’ af Rikke i ugens løb. Louise klarer det praktiske.
Til det praktiske:
Pris pr person kr. 6.800 ved studio/enkelt værelse eller 2 personer i lejlighed med 2 seperate soverum.
Pris pr person kr. 6.400 ved 2 personer i lejlighed med fælles soverum og kombineret ophold og soverum.
Desuden for alle kr. 1.000 som afregnet i august 2018, til dækning af udgift til Rikkes ophold.
Prisen er inklusiv; fly med Aegean, hoteller, transit til fra hoteller i minibus, morgenmad alle dage, aftensmad den dag i ankommer og sidste dag i Gythio.
Ved bestilling betales kr. 2200 (flybillet), resten i 2 omgange, 1000 kr i august som nævnt ovenfor, og det resterende beløb senest 1. juli 2018.

Har du spørgsmål så ring eller skriv gerne til dorte@newdelphos.com tlf 42759931
Mange hilsner