Persondatapolitik - GDPR (General Data Protection Regulation)

Newdelphos.dk indsamler persondata, når der handles i netbutikken og ved tilmelding til vores nyhedsbrev.

Vi indsamler flg. persondata via netbutikken:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Emailadresse

Nyhedsbrev: 
Emailadresse

Generelt  gemmer vi ikke persondata, med mindre vi har brug for dem, og kun så længe, de er nødvendige for os.

Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

NewDelphos.com’s website hostes af mono.net. Mono.nets persondatapolitik kan ses her: https://www.mono.net/fortrolighedspolitik

I forbindelse med kreditkortbetaling bruger vi Paypal og Quickpay.
Paypals persondata politik kan ses her: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=da_DK#1

Quickpays persondata politik kan ses her: (Quickpays databehandleraftale) https://learn.quickpay.net/helpdesk/da/articles/databehandler-aftale/ og her: (sikkerhed) https://learn.quickpay.net/helpdesk/da/articles/pci/

Vores nyhedsbrev hostes af ymlp.com. Ymlps persondata politik kan ses her: https://www.ymlp.com/terms-of-service.html
Som abonnent på NewDelphos’ nyhedbrev kan du til enhver tid se og opdatere dine data eller afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på hhv “Opdater” eller “Afmeld” nederst i nyhedsbrevet.

Som besøgende på vores hjemmeside har du ret til at få oplyst, hvilke persondata vi opbevarer. 
Hvis du mener, at informationerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. 
Du har ret til at få slettet dine persondata, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, som vi skulle bruge dem til. 
Desuden har du ret til at få udleveret de data, som vi opbevarer, i digital form.

Kontakt os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:dorte@newdelphos.com
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet på: dt@datatilsynet.dk

Newdelphos.com lever op til reglerne i persondataloven og EU’s General Data Protection Regulation.

Dataansvarlig:
Dorte Andersen, dorte@newdelphos.com

 

Cookies
Vores hjemmeside anvender en række cookies for at sikre en optimal brugeroplevelse.
En cookie er en lille fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Vores cookies indsamler ikke persondata og giver ikke adgang til din computer.

Vi bruger interne tekniske cookies, der sikrer at hjemmesiden fungerer korrekt.
Derudover bruger vi tredjeparts cookies fra Google Analytics.

Vi benytter cookies fra Google Analytics til statistik.
Google Analytics sætter derudover cookies og skjulte sporingskoder for at indsamle ikke-personlige identificerende informationer omkring dine online aktiviteter, for derved at kunne tilbyde annonceringer, som er relevante for dig.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: 
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout​

Afvisning af cookies generelt: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Men hvis du gør det, vil der være funktioner og services, der ikke virker, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan læse mere om cookies og dine muligheder for at afvise dem her:
http://www.youronlinechoices.com/den