Olivenolie fra Kalamata, øko ekstra jomfru og demeter kvalitet

To unikke økologiske olivenolier fra Kalamata i Grækenland. Disse 2 olier er garant for sublim smag og kvalitet, med hver sin individuelle smag, bløde overtoner og udtryksfulde undertoner i bunden. Med islæt af græsk kultur og håndværk i højsæde. Respekt for oliventræet fra fødsel til det sidste bær der bliver presset til olivenolie.

Se vores super tilbud på "bag in boks" 5 liter

5 liter økologisk ufiltreret olivenolie før 640 kr, nu 560 kr

Økologisk jomfru olivenolie

Økologisk ufiltreret ekstra jomfru olivenolie 5 liter, bag in boks.

SUPER TILBUD OLIVENOLIEN I BAG IN BOKS, NEDSAT FRA 640 KR TIL 560 KR

En olivenolie i særklasse, vi henter olien hos vores producent syd for Kalamata, i Grækenland, en dedikeret producent der altid får det bedste frem i årets produktion af olivenolie. Fra høst til olien er klar til brug. Oliven plukkes da de vokser på skråninger hvor maskiner ikke kan gøre arbejdet, derefter leveres de straks til olivenmøllen, her presser man på den gammel kendte måde, dvs stenmølle, pressning i sække og til slut centrifugering, hvor vand og olie skilles ad. Mange af processerne foregår på vores presseri ved håndkraft, langsomt og derved oppebæres max smag og kvalitet. Olien "samler sig" i omkring 3 måneder i store siloer i rustfrit stål. Herefter kan olien hældes på flasker eller i "bag in boks". Vores olivenolie er desuden ufiltreret, dette kan sammenlignes med korn der er usigtet, hvor hele næringsværdien bevares desuden smag og konsistens. Konsistensen er tyktflydende, farven er grøn og smagen er rund, blød og med kraftige undertoner. (en god olievenolie skal have den stærke smag i halsen når man smager den uden noget til, det er et kvalitetstegn)

Bag in boks er ideelt til olivenolie, olien ligger mørkt og der tilføres ingen ilt ved tapning, dvs. olivenolien er lige frisk fra start til slut. Smag og næringsværdi bevares på bedste vis. Desuden er  det særdeles praktisk at tappe olien fra dunken, den kan stå på en hylde, og du kan tappe direkte.

Vores olivenolie bruges til det du har brug for olivenolie til, stegning, dressing, bagning mm.

Ved køb af 2 stk gives 10 % rabat.

560,00 DKK 640,00

Læs mere om biodynamisk olivenolie her

Læs mere om Økologisk jomfru olivenolie her