Køkkenredskaber i oliventræ

Newdelphos har Danmarks bredeste udvalg af 1. kvalitets oliventræ til køkkenet.
Oliventræ har en unik evne til selvrensning og er antibakteriel i sin natur. Et hårdt og slidstærkt træ.
Vores flotte produkter importeres fra Tunesien, som meget af de oliventræsvarer vi kan købe i Grækenland ligeledes gør.
I Tunesien er det forvaltningen under regeringen, der en gang årligt udvælger hvilke træer der kan fældes og bruges til produktion af brugskunst og køkkenredskaber.
Træerne er mellem 250-300 år ved fældning, når de ikke længere producerer oliven.

Der bliver ikke brugt sprøjtegift eller anden kemi under træets levetid fra mark til snedkerværkstedet. Her er det 3 år undervejs med lang tørretid, inden det finder vej til Danmark og ”Newdelphos.com.”
Vedligeholdelse:
Vask træet med vand og sæbe og lad det tørre. Når oliventræ bliver tørt og gråligt, skal det smørres i olivenolie og den varme glød vender tilbage.

Oliventræ tåler ikke at blive rengjort i opvaskemaskine, da det giver syre i træet.

Skærebrætter: store som små fra 21 cm og op til 58 cm på længste sted

Redskaber: Skeer store og små, smalle og bredde, salatsæt, paletter, smørebrøds spatel, smørknive citronpressere, kageruller mm

Skåle: Klassiske drejede skåle, runde rustikke skåle, aflange brødskåle, alle i mange størrelser 

Skål i oliventræ med 3 hanke

Dette er en særlig skål, udført udfra træets naturlige former og struktur, der er blevet arbejdet med træets knaster og form og skålen inklusiv hanke er skåret ud af et stykke træ.

Skålen kan anvendes til alt fra frugt, nødder og mandler, chokolade, en lille salat eller som dekoration på bordet. Mobiltelefonen kan ligge deri, nøgler, eller hvad man synes der passer til skålen.

Farverne er gyldne med tydelige åreringe, knaster etc. der er en fast bund i skålen, så den står sikkert og fast på underlaget.

Skålene er meget varierende i størrelser og former, med en bredde mellem 13 og 18 cm, og en længde mellem 25 og 28 cm. For nærmere info om skålene kontakt os gerne.

 

390,00 DKK