Ferielejligheder i autentiske områder i Grækenland

rejser grækenland

Pool og vidunderlig strand

Ferielejlighed i Grækenland

Græsk charme - privat strand

Ferielejlighed omgivet af blomster og oliventræer, fred og ro
Besøg huset her...

ferie grækenland

Lejligheder direkte havudsigt

Ferielejlighed ved sandstrand

Ferielejligheder beliggende ved sandstrand

Børnevenlig, landsby med absolut autentisk græsk idyl, gourmet mad.
Besøg huset her...

Ferielejligheder

Ferielejligheder i særklasse

Formidabel udsigt fra privat terrasse, roligt område med store historiske steder 
Besøg huset her...

Ferielejlighed, på stranden, barbecue, legeplads, parkering, feriebolig, newdelphos, sommer, lejlighed, adgang til strand, autentik, græsk, Grækenland, Peleponnese,

Ferielejlighed beliggende på stranden

 

Newdelphos tilbyder ferielejligheder beliggende på Peloponnes, i Grækenland. Nøje udvalgte familiedrevne steder med få enheder. De er alle vist nedenfor.
Ferieboliger med vægt på placering tæt ved eller lige ud til strand/hav, private terrasser med direkte havudsigt, højt service niveau med hensyn til rengøring, gæstfrihed og morgenmad. 
De steder vi tilbyder er alle meget velegnet for børnefamilier, ofte med pool, en enkelt feriebolig (nr 2 i øverste række) med saltvand i poolen.
Valget på netop disse ferieboliger er udfra lokalt kendskab idet vi har boet i området 4 år, det er steder som ligger udenfor alfarvej, her kommer man kun hvis man kender stedet i forvejen, derfor er der ikke masseturisme, der er mange grækere der kommer her hver sommer og holder ferie. 
Feriegæster bliver taget imod personligt som en gæst af familien, du kan altid få personlig service efter hvilke behov du har, er det et godt sted at spise? er det en vejledning til hvor de bedste strande er? er det vejledning til butikker? osv det er grækernes natur at hjælpe. Hos ferielejlighederne møder du netop denne personlige kontakt, og oplever den græske autentiske livsstil. Læs gerne hvad andre gæster har skrevet via
gæstebogen

Hvad angår nærområdet er her også meget at komme efter, der er små landsbyer med mange tavernaer, indkøbsmuligheder, fiskerbåde, her kan du vælge at sidde lige ud til havet næsten med fødderne i vand.
 Der er hos alle ferieboliger rigtig meget at opleve, der er store imponerende historiske steder over hele Peloponnes, bla Olympia, Mykene, Epidavros, Mystras, som er nogle af de helt store kendte steder. 
Der er vandfald og drypstenshuler, varme kilder (opvarmet ved hjælp af vulkaner der har været aktive) der er særlige landskaber, bjerge med vandremuligheder, dykkerskoler og meget mere. 
Vi sender forud for ferien til alle gæster informationsmateriale med ideer til ture, markeder, afstande, kørevejledning mm.
Har I særlige ønsker vil vi gerne hjælpe, det kan fx. være famileture, hvor I ønsker at rejse mange sammen.
Vi giver den personlige service forud for rejsen, sådan at I kommer til at bo der hvor det passer bedst for netop Jer. 
I booker selv fly og lejer bil, eller vælger offentlig transportmidler, dette har vi nogle ideer til, se vores
FAQ.

Nedenfor finder du 6 feriesteder, ved hvert sted beskrives nærmere hvad der er karakteristisk her, hvad du kan opleve og placering. Der er 2 ferieboliger som ligger på øst Peloponnes, hvortil der er 2 timers kørsel i bil fra Athen lufthavn, det er ferieboligen yderst til højre i øverste række samt yderst til venstre i nederste række. De øvrige ferieboliger ligger på syd og vest Peloponnes med omkring 3 timers kørsel fra Athen. 
Køreturen til begge områder er i sig selv en stor oplevelse, der køres forbi Piræus havnen, over Korinth kanalen, videre igennem Nemea som er et stort vinområde. Der køres igennem et stort bjergområde via en fantastisk nybygget motorvej med 3 spor og ingen biler. (heller ikke om sommeren).