Ferielejligheder ved sandstrand

For de familier der ønsker intimitet og nærhed i deres ferie. Feriellejligheder der ligger ved en lille havn i en landsby, der er 8 familie rum og 2 studios. Alle med direkte havudsigt. Pool og strand lige foran lejlighederne.

Her fåes essensen af et ferieophold et -unikt område med gode ferielejligheder og udsøgt morgenmad.

Beliggende på et lille plateau sammen med citron -og oliventræer, hvor morgenmaden serveres omkranset af et blomster hav.

Der er pool med solstole og parasoller, i forlængelse heraf sandstrand. 

Et sted der giver sanserne mulighed for at blive inspireret og fyldt op, farver, duft og smag.

I landsbyen (2 minutter gåafstand) er der en taverna som hører med til stedet, ejeren er kok. Hun viser på græsk TV hvordan de gode gamle opskrifter skal tilberedes. Hvordan man bruger naturens ressourcer til at fremstille vidunderlig mad. Det gode græske køkken hvor alt bliver tilberedt fra bunden, hjemmelavet yoghurt, hjemmebagt brød, indsamling af urter, det traditionelle køkken med friske råvarer. Her bliver man forkælet.

ferie peloponnes

Ferielejlighed indretning

Ferielejligheder med 2 rum, et soveværelse og et kombineret opholds, køkken og soverum, 48m2. Plads til 4 personer, med mulighed for ekstra opredning eller babyseng. Lejlighederne har et massivt træ spisebord med stole til, køkken med kogeplader, ovn med grill, køleskab, kaffemaskine og godt udvalg af køkkengrej til 4 personer. Der er strygebræt og stryge jern.

Studio med 1 rum, 30 m2. Plads til 2 personer med mulighed for ekstra opredning, evt babyseng. Desuden minibar med køleskab, en kogeplade, kaffemaskine samt et mindre udvalg af køkkengrej.

Studio og lejlighed har aircondition, stor terrasse direkte ud mod havet med stole, bord og parasol, wi-fi internet (også i alle fælles områder), hårtørrer og TV.

Rengøring samt skift af senge-tøj og håndklæder hver anden dag. Der er privat parkering. Ved poolen er der solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Direkte adgang fra pool til strand.

ferielejlighed grækenland

Gastronomi

Stedets ejer har total renoveret en bygning blot få minutters gang fra lejlighederne, her åbnes om eftermiddagen, hvor der serveres traditionelt slik, kaffe, is og snacks. Om aftenen serveres der hjemmelavede græske specialiteter fra hele Grækenland. Fisk, grøntsager, brød, kød, frugt tilberedt fra bunden af lokale råvarer. Man kan sidde ved havet og nyde aften himlen.

 

peloponnes feriebolig

Området Mani

Stedet er et godt udgangspunkt for mange spændende ture, ikke mindst til halvøen Mani.  Ordet mani stammer fra området Mani.

Mani er rå og med storslået natur, der er klippehulerne Dyros Caves, som er en stor attraktion, her sejler man i ikke motoriserede både i drypstenshulerne. Der er sydspidsen af Mani, hvor en vandretur leder ud til et fyrtårn, her ses store container skibe passerer på deres vej syd om Peloponnes. 

Der er byen Areopolis, (15 km kørsel) en by bygget med tårne, for at sikre sig hvis der igen skal komme krig. Her er hyggelige brostens belagte gader, bager som bager brød i stenovn over ild, hver lørdag formiddag stort frugt og grønt marked, våben museum og meget mere.

En tur til byen Gerolimenas som ligger syd på, Gerolimenas by ligger i en natur havn, med høje klipper mod vest og fiskerestauranter langs havet.

Kører man nord på er den næste lille by Skoutari, her findes 3 skønne strande, hver med sin charme, alle med sin egen taverna, hvor man kan sidde med fødderne i havet mens man drikker kaffe.

Vi sender forud for rejsen en samling af de turmuligheder vi foreslår som inspiration.

Læs mere i vores gæstebog her

Priser pr nat inkl morgenmad

2 personer i studio

4 personer i lejlighed

JUNI OG SEPTEMBER

Studio :      75 € / 563 kr

Lejlighed : 90 € / 675 kr

JULI OG AUGUST

Studio :       85 € / 638 kr

Lejlighed : 120 € / 900 kr

Læs FAQ med bla fly søgning og flyruter her

Se vores øvrige ferielejligheder her...