Græsk charme privat strand

Ferielejlighederne ligger unikt, med såvel have som havet lige udenfor døren.

Her er fred og ro, der kan slappes af i skyggen under oliventræerne med direkte adgang til stranden og haven er anlagt med farvestrålende smukke blomster.

rejser grækenland

Ferielejligheder beliggende på smuk grund med blomster, oliven -og appelsintræer. Der er skyggefulde områder, hvor man kan sidde og nyde en forfriskning fra stedets private cafe eller bare se ud over havet. Stranden ved lejlighederne er en stenstrand med det klareste vand at bade i.

Lejlighederne er velindrettede med 1 soveværelse og et kombineret sove og opholdsrum, alle rum med marmorgulve. Veludstyret køkken med spiseplads. 

Dejligt badeværelse med hårtørrer, aircondition, stor privat terrasse, wi-fi internet, privat parkering, TV, privat strand med strandstole og parasoller til fri afbenyttelse, daglig rengøring og skift af håndklæder og sengetøj.

Der kan bestilles morgenmad.

Beliggenhed i rolige omgivelser og i gåafstand til landsbyen med et stort udvalg af tavernaer, cafeer og butikker. Byen er centreret omkring et havnemiljø.

ferie i grækenland

Kultur og natur

Området byder på mange tur muligheder, der er musik i Epidavros 2 km væk, hver fredag og lørdag i juli måned, hvor der afholdes festival.

I juli og august er der i det store teater som ligger 20 min kørsel herfra hver weekend opførelse af tragedier, orkesterkoncerter, opera mm. Teatret har plads til 12.000 gæster, og arkitekturen i det gamle teater sørger for lyden er perfekt.

Se Epidaros med det store teater her

Mykene, kendes for løvemuren, velrenoveret sted med kongegrav, stort museum mm. som ligger 60 min kørsel fra ferielejligheden, se Mykene her

Vi anbefaler et besøg på den gamle vulkanø, Methana, her er stadig kilder med vandtemperatur på over 40 grader. Kørsel hertil 60 min . Besøg Methana her

grækenland rejser

Aktiviteter

Der kan snorkles til "den sunkne by", hvor der tydeligt ses bygning, mure, redskaber mv, det ligger på under 2 meters vand. (10 min gang fra lejligheden, se foto af stedet til venstre)

Dykkerskole, en fransk instruktør driver skolen, her kan man dykke store dele af året, forhør nærmere hvis I er interesseret. Der tilbydes også snorkel ture med båd.

Der er mulighed for paragling, ved interesse forhør nærmere, der paraglides i perioder af året. 

 

Læs mere i vores gæstebog her

Praktisk

Lejlighed/studio kan lejes fleksibelt både hvad angår ankomst/afrejse dag og hvad angår antal dage.

Der er 2 timers kørsel i bil fra Athen lufthavn hertil. Der kan enten lejes bil og køres direkte til ferieboligerne, eller der kan køres med tog direkte fra lufthavnen i Athen til Korinth. Herfra kan man blive hentet/bragt mod betaling. Der er også en bus, der kører fra Athen centrum og hertil. Gratis transport fra bussen til ferielejlighederne.

Vi sender inspirations materiale forud for ferien, med guidning til steder vi kan anbefale at besøge, det er alt fra historiske steder til tavernaer der ligger helt afsides.

Priser pr nat alt inkl 

2 personer i studio

4 personer i lejlighed

01.04 til 30.06 + 01.09 til 31.10

Studio:     70 € / 525 kr

Lejlighed: 90 € / 675 kr

01.07 til 17.08 

Studio:       85 € / 640 kr

Lejlighed: 110 € / 825 kr

18.08 til 31.08

Studio:       80 € / 600 kr

Lejlighed: 100 € / 750 kr

Alt optaget fra 2. maj til 5. juli samt 19.09 to 30.10 -2020

Morgenmad kan bestilles for 7,5 € pr person.

Studio er for 2 personer, her tilbydes ingen opredning. Lejlighed er for 4 personer, her tilbydes ingen opredning. Børn under 2 år gratis, der stilles babyseng til rådighed uden betaling.

Vaskemaskine kan benyttes mod mindre ekstra betaling.

Der betales depositum ved booking af ferieboligen.

Læs FAQ med bla flyruter og flysøgning her

Se vores øvrige ferielejligheder her...