Ferielejlighed i særklasse

Stedets unikke udsigt , pool og dejlige have giver plads til ro og afslapning. Suveræn betjening af værtsparret, der sætter en høj standard.

Herfra kort afstand til historiske steder, musik, dykning mm.

ferieboliger i grækenland

Ferielejligheder med mange muligheder for en aktiv ferie som fx dykning, paragliding, bade i mineralske kilder, koncerter, historiske besøg og meget mere. Læs mere her på siden.

Ferielejlighederne ligger højt i rolige omgivelser, tæt på den historiske by Epidavros, som byder på tavernaer, cafeer og butikker. Det er også her der i juli måned er musik festival på det gamle amfiteater.

Stedet består som helhed af 13 lejligheder/studio 400 meter fra havet. Ferieboligerne er omgivet af blomster og frugtbærende træer, med en storslået udsigt over Den Saroniske Bugt. Det er den perfekte destination for dem der søger en afslappende ferie med den omgivende naturs beroligende virkning.

Det at stå op, ud på terrassen, blive inspireret til en ny dag af havet, himlen og naturen.

Ferieboligerne er indrettet moderne, alle har terrasse med direkte havudsigt. Høj æstetik ude som inde, aircondition, wi-fi internet, køkkenfaciliteter, safety box, strygejern + bræt, stort badeværelse, daglig rengøring, skift af sengetøj og håndklæder, privat parkering.

grækenland rejser

Kultur og natur

Området byder på mange tur muligheder, der er musik i Epidavros 2 km væk, hver fredag og lørdag i juli måned, hvor der afholdes festival.

I juli og august er der i det store teater som ligger 20 min kørsel fra ferielejlighederne, hver weekend opførelse af tragedier, orkester koncerter, opera mm. Teatret har plads til 12.000 gæster, og arkitekturen i det gamle teater sørger for lyden er perfekt.

Se Epidaros med det store teater her

Mykene, kendes for løvemuren, smukt renoveret sted med kongegrave, stort museum mm. som ligger 60 min kørsel væk, se Mykene her

Vi anbefaler et besøg på den gamle vulkanø, Methana, her er stadig kilder med vandtemperatur på over 40 grader. Kørsel hertil 60 min . Besøg Methana her

dykning i grækenland

Aktiviteter

I kan snorkle til "den sunkne by", hvor der tydeligt ses bygning, mure, redskaber mv, det ligger på under 2 meters vand. (10 min gang fra lejligheden, se foto af stedet til venstre)

Dykkerskole, hvor man kan få guidning til dyk, en fransk instruktør driver skolen. Der er mulighed for dykning det meste af året, forhør nærmere hvis I er interesseret.

Man kan også komme med dykkerbåden på snorkeltur eller turist tur.

Der er mulighed for at paraglide, ved interesse forhør nærmere, der paraglides i perioder af året. 

Området er med vandremuligheder i bjergrige naturskønne egne.

Læs mere i vores gæstebog her

Praktisk

Lejlighed/studio kan lejes fleksibelt både hvad angår ankomst/afrejse dag og hvad angår antal dage.

Der er 2 timers kørsel i bil fra Athen lufthavn hertil. Der kan enten lejes bil og køres direkte til ferieboligerne, eller der kan køres med tog direkte fra lufthavnen i Athen til Korinth. Herfra kan man blive hentet/bragt mod betaling. Der er også en bus, der kører fra Athen centrum og hertil. Gratis transport fra bussen til ferielejlighederne.

Vi sender inspirations materiale forud for ferien, med guidning til steder vi kan anbefale at besøge, det er alt fra historiske steder til tavernaer der ligger helt afsides.

PRISER PR NAT ALT INKLUSIV

MM = Med Morgenamad

UM = Uden Morgenmad

Studio er for 2 personer

Triple er for 3 personer

Lejlighed for 4 personer

Marts, april, maj, juni, september, oktober, november, lavsæson

Studio:           82 € / 615 kr MM

                       70 € / 525 kr UM

Triple:            95 € / 713 kr UM

                       80 € / 600 kr MM

Lejlighed:     128 € / 960 kr MM

                      110 € / 825 kr UM

Juli og august, højsæson

Studio:           94 € / 705 kr MM

                       82 € / 615 kr UM

Triple:           107 € / 802 kr UM

                       92 € / 690 kr MM

Lejlighed:    135 € / 1012 kr MM

                      118 € / 885 kr UM

Studio er til 2 personer, med mulighed for ekstra opredning. Lejlighed er til 4 personer med mulighed for ekstra opredning.

Børn under 2 år gratis. Babyseng tilbydes gratis.

Pris for ekstra opredning + 15 € pr dag.

Mulighed for benyttelse af vaskemaskine mod mindre ekstra betaling.

Der opkræves ved booking et depositum på 20 %.

Turistskat er inkluderet i prisen.

Læs FAQ med bla flyruter og flysøgning her

Se vores øvrige ferielejligheder her...